Renovatie

Renoveren natuursteen en/of keramiek

Technieken, onderhoud en renovatie natuursteen en keramiek.

Stone Edge is gespecialiseerd in het onderhouden en renoveren van:

 • Natuurstenen en keramische vloeren
 • Wanden
 • Gevels
 • Trappen
 • Vensterbanken
 • Schouwen

Natuursteen geeft uw interieur een warme en sfeervolle uitstraling. Om deze uitstraling te behouden heeft natuursteen onderhoud nodig. Stone Edge heeft de ervaring om uw natuursteen te renoveren en in optimale conditie te houden.

Kristalliseren

Wanneer de glans in uw marmer minder wordt, kan door middel van kristallisatie de uitstraling weer in zijn oorspronkelijke staat hersteld worden. Door dit proces wordt de toplaag ook dichter en slijtvaster.

Impregneren

Met impregneren worden de porien van uw natuursteen opgevuld zodat de toplaag vuil/ en vochtafstotend wordt. Uw natuursteen wordt hierdoor gebruiksvriendelijker en makkelijker in onderhoud.

Coaten

Leisteen, kwartsiet of gezaagd/gebrand graniet, krijgt door coaten een goede bescherming. Ook wordt de kleur geaccentueerd, waardoor de structuur volledig tot zijn recht komt.

Schuren

Als uw marmer of granieten vloer veel slijtage/krassen vertoond of ongelijk is gelegd, is schuren de oplossing. Alle oneffenheden worden weggeschuurd, zodat uw vloer weer een egale uitstraling krijgt.

Polijsten

Met polijsten als laatste behandeling krijgt uw marmer/granieten vloer een hoogglanzend uiterlijk, welke de kleur en tekening volledig tot zijn recht laat komen.

Renoveren

Vertoont uw natuursteen scheuren, barsten en/of gaten dan kunnen wij deze bijna onzichtbaar herstellen. Vervangen van tegels en voegen alsmede het verwijderen van vlekken behoort ook tot onze mogelijkheden.

Overige technieken

Twisteren, anti-slip aanbrengen, etc.

Neem contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Om spam te voorkomen vragen we u de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  Ik ga akkoord met de manier waarop de gegevensverwerking verloopt